Članovi i kontakti

Koordinacijski odbor Osječko-Baranjske županije Djeca i mladi u riziku

Udruga Breza:
Suzana Vargović, predsjednica   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Gordana Ilakovac, do-predsjednica   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Snježana Kovačević, projektna menadžerica Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Centar za socijalnu skrb Osijek:
Jelica Klobučar, ravnateljica   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Zorica Wild, voditeljica odjela   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ružica Korov, dipl.soc.pedagog   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dom za odgoj djece i mladeži Osijek:
Damir Vida, voditelj odgoja   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Mirna Nikolo, psiholog-odgajatelj  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Grad Osijek:
Romana Kovačević, voditeljica odsjeka   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Mirjana Perkušić, savjetnica   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Hrvatki zavod za zapošljavanje Osijek:
Ankica Vučković, voditeljica odsjeka   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dječji dom Klasje:
Vesna Perkušić-Komlenac, socijalna radnica   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Udruga Auxilium:
Marijan Gubina, član odbora   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Josipa Ćosić, član   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Centar za nestalu i zlostavljanu djecu:
Kristina Krulić, stručni suradnik psiholog   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Tihana Vidaček, pravni savjetnik   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Agencija za odgoj i obrazovanje:
Ivana Petanjek, viša savjetnica prof.defektolog   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

PU Osječko-Baranjska:
Darko Ćorković, odjel prevencije   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Udruga Dokkica:
Ivana Šibalić, predsjednica   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Psihorehabilitacijski centar:
Tena Šulentić, volonter   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Građanska prevencija „Osječka škola“:
Dubravko Lažeta, izvoditelj projekta   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Glas Slavonije:
Ivana Rab Guljaš, novinar/urednik   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marija Mihelić, novinar   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radio Osijek:
Monika Kralj, novinar   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

HGK-ŽK Osijek:
Marija Tapšanji, stručni suradnik   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Savjetnik mladih grada Belog Manastira:
Doris Matoušek, član   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

MOĆ PROMJENE MLADIH
Udruga za rad s mladima Breza